Aanmelden hotmail

Niet voor niets maken wereldwijd miljoenen mensen gebruik van Hotmail om hun e-mail berichten te versturen en te ontvangen, de naam ‘Hotmail’ is in de loop der jaren namelijk een vertrouwde naam geworden als het gaat om het aanmaken van een e-mail account. Een ander voordeel van Hotmail is natuurlijk dat deze dienst geheel gratis is en dit in de toekomst ook zal blijven, u hoeft dus niet te betalen voor het gebruik hiervan. Een ander voordeel van Hotmail is dat u na het aanmaken van een nieuw Hotmail account op alle diensten van Microsoft in kunt loggen, zonder uzelf hier weer voor te registreren.

Het is daarnaast toegestaan om jezelf met meerdere Hotmail accounts aan te melden, er is geen limiet aan het aantal aan te maken Hotmail accounts. Deze e-maildienst is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk, zonder technische kennis is het namelijk heel makkelijk om gebruik te maken van Hotmail. Aanmelden Hotmail is bijvoorbeeld heel makkelijk, dit doet u door de gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, zoals u deze bij het registreren in hebt moeten vullen.

Emailadres aanmaken

Voor het aanmelden op Hotmail hebt u natuurlijk wel eerst een E-mail adres nodig, gelukkig is het emailadres aanmaken bij Hotmail geheel gratis, u hoeft hier dus niet voor te betalen. Voor het aanmaken van een e-mailadres dient u het registratieproces te volgen, hierbij moet u enkele persoonlijke gegevens zoals uw naam en geboortedatum invoeren, daarnaast dient u ook een geheime vraag te kiezen en hier een antwoord op geven. Verder hebt u nog de mogelijkheid om uw telefoonnummer in te voeren. Het invoeren van een antwoord op een geheime vraag en het invullen van uw telefoonnummer is niet voor niets, hier maakt Hotmail namelijk gebruik van op het moment dat u het wachtwoord van uw e-mail account bent vergeten. U kunt bij Hotmail een emailadres aanmaken, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van andere e-maildiensten zoals Gmail, zij bieden namelijk ook de mogelijkheid om gratis een e-mail adres aan te maken. Qua gebruiksvriendelijkheid zijn Hotmail en Gmail goed met elkaar te vergelijken, ze zijn beide namelijk enorm gebruiksvriendelijk. Ook het registratieproces is met elkaar te vragen, ze stellen namelijk bijna dezelfde vragen. Natuurlijk kunt u er ook altijd voor kiezen om zowel een e-mail adres bij Hotmail als Gmail aan te maken.

 

Menu

Windows Live Messenger
MSN Messenger
Aanmelden Hotmail
E-mail aanmaken
Hotmail maken
Sign in Hotmail
Microsoft outlook
Hotmail account aanmaken

Advertentie

Zoekwoorden

hotmail sign in, windows live mail, hotmail aanmaken, hotmailcom adres, hotmail aanmelden, windows live hotmail aanmelden, hotmail aanmelden email, free hotmail aanmelden, hotmail aanmelden mail, hotmail.com aanmelden, hotmail aanmelden log in, hotmail sign in aanmelden, msn aanmelden, hotmail aanmelden live, hotmail aanmelden nieuw, hotmail aanmelden inloggen, hotmail aanmelden met ander account, hotmail aanmaken

Links

Aanmelden bij Skype
Meld je aan bij Gmail