Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is een gratis e-mailservice in de cloud van Microsoft. Microsoft Outlook wordt met name gebruikt in de zakelijke markt. Heeft u al een Microsoft Outlook account? Met Microsoft Outlook kunt u uw e-mail beheren. Naast het beheren van uw e-mail heeft Microsoft Outlook nog vele andere voordelen. Wij vertellen u meer over Microsoft Outlook en de overname van Hotmail.

Waarom Microsoft Outlook?
Naast het e-mailen kunt u nog veel meer met Microsoft Outlook. U beschikt met een Outlook account ook over een uitstekende agenda, u kunt deze planning efficiënt beheren.

Ook is het mogelijk om uw agenda met anderen te delen. In Microsoft Outlook is het heel eenvoudig om dingen te zoeken, denk hierbij aan: e-mails, bijlagen, afspraken en contactpersonen. Outlook werkt via de cloud, dit betekent voor u als gebruiker dat er geen limiet zit aan uw e-mails etc. Op deze manier kunt u ook meer foto’s in één keer sturen. U beschikt standaard over 7 GB opslagruimte. 

Outlook.com heeft een techniek waarmee e-mails automatisch worden gescheiden, hierdoor worden nieuwsbrieven, updates van social media etc. in aparte mappen geplaatst. Op deze manier zit reclame uw persoonlijke e-mail niet in de weg. Microsoft Outlook werkt samen met sociale netwerken, zoals: Twitter, Faccebook, LinkedIn, Google, Xbox Live en Skype. U kunt direct zien wat de laatste berichten zijn van uw vrienden. Het wordt binnenkort ook mogelijk om telefoongesprekken te starten vanuit uw inbox. U kunt Outlook.com ook gebruiken op uw tablet en mobiele telefoon.

Hotmail

Microsoft Outlook heeft inmiddels Hotmail vervangen. Hiermee wilt men zich name richten op persoonlijke e-mail. Hiermee wapent Microsoft zich tegen de opkomst van Gmail. Als u een Hotmail gebruiker bent kunt u uw account eenvoudig omzetten naar een Outlook account. U krijgt dan ook de keuze om te kiezen voor een apart @outlook.com e-mailadres. Dit adres wordt dan gekoppeld aan uw huidige adres. U kunt ook uw @hotmail.com, @live.com of @msn.com blijven gebruiken.

Als Hotmail gebruiker ervaart u de nieuwe interface van Outlook.com. Als Hotmail gebruiker kunt u flink wat veranderingen zien. Toch doet Microsoft Outlook er alles aan om het gebruik alleen maar te verbeteren. Het uiterlijk en de functionaliteit van Outlook.com past beter bij Skydrive, Windows 8 en Windows Phone.

Heeft u nog geen e-mailaccount of wilt u een nieuw e-mailaccount? Maak dan snel een Microsoft Outlook account aan en ervaar de voordelen. Het aanmaken van een Microsoft Outlook is zeer eenvoudig en spreekt voor zich. U kunt hierbij zelf uw e-mailadres samenstellen.

Advertentie

Zoekwoorden

hotmail aanmelden, hotmail aanmaken, aanmelden bij hotmail, hotmail